Resultaten voor definitie debiteuren


definitie debiteuren
Betekenis Debiteuren.
Wat betekent Debiteuren? Hieronder vind je 7 betekenissen van het woord Debiteuren. Je kunt ook zelf een definitie van Debiteuren toevoegen. Dit zijn openstaande rekeningen van personen of bedrijven, omdat zij goederen of diensten geleverd hebben gekregen die niet gelijk contant zijn betaald.
Debiteur 22 definities Encyclo.
In de boekhouding is een debiteur een persoon of een bedrijf dat moet betalen voor geleverde goederen of diensten. In een groot bedrijf worden debiteuren op een speciaal deel van de financiële administratie behandeld, de zogenaamde debiteurenadministratie, die veelal overeenk.
Debiteur Wikipedia.
In de boekhouding is een debiteur een persoon of een bedrijf dat moet betalen voor geleverde goederen of diensten. In een groot bedrijf worden debiteuren op een speciaal deel van de financiële administratie behandeld, de zogenaamde debiteurenadministratie, die veelal overeenkomt met de klantadministratie.
Debiteuren wat is de betekenis en definitie. mail.
Debiteuren wat is de betekenis definitie. Debiteuren zijn personen of instanties die een schuld hebben openstaan bij een andere instantie of ander persoon. Binnen de accounting worden debiteuren op de debetkant, oftewel de bij de bezittingen, van een balans of ander financieel rapport geplaatst.
Verschil tussen debiteuren en crediteuren Boekhoudprogramma's' Vergelijken.
Dan hoef je het verschil niet te weten, want de meeste boekhoudsoftware geeft de verschillen duidelijk aan of berekent de verschillen vanzelf in hun pakket. Vraag gratis proefaccounts aan! Tags: crediteuren en debiteuren debiteuren en crediteuren verschil debiteuren crediteuren verschil crediteuren debiteuren.
Debiteuren 5 definities Encyclo.
Bedrijfsadministratie Geld dat je tegoed hebt van klanten de post Debiteuren in je administratie waar ook de mensen bij horen die vermoedelijk niet gaan betalen euro. Bedrijfsadministratie Het geld dat je per saldo nog verwachten mag van je klanten de post Debiteuren op de balans eur.
Debiteuren Definitie, Betekenis en Uitleg.
Home Ondernemen Financiën Debiteuren. Dit zijn openstaande rekeningen van personen of bedrijven, omdat zij goederen of diensten geleverd hebben gekregen die niet gelijk contant zijn betaald. Kortom: debiteuren zijn alle rekeningen die nog aan een onderneming of organisatie moeten worden voldaan.
Wat zijn debiteuren? Het verschil tussen debiteuren en crediteuren MKB Servicedesk.
Zo zien ze wat er nog binnen moet komen aan uitstaand geld en of de afgesproken of wettelijke betaaltermijn gehaald gaat worden door de debiteuren. Om te zorgen dat klanten op tijd betalen heb je een goed debiteurenbeheer nodig. Dit gaat over de manier waarop je debiteuren behandeld.
Betekenis-definitie omloopsnelheid debiteuren: Een activiteitsratio die aangeeft hoe snel een DFB De Financiële Begrippenlijst.
Hoe hoger de uitkomst van deze ratio, des te beter, want dit betekent dat de debiteur dan sneller betaalt en de onderneming meer liquide middelen liquiditeit tot zijn beschikking heeft. De omgekeerde berekening reciproke dus: omvang debiteuren / omzet op rekening 365 wordt omlooptijd van debiteuren genoemd.

Contacteer ons